McKenzie Institute Benelux

De McKenzie Methode® van Mechanische Diagnose en Therapie®

Deze methode kenmerkt zich door een actieve patiënt-betrokkenheid en wordt  door therapeuten over de hele wereld gebruikt voor het beoordelen, behandelen, informeren en motiveren van patiënten met rug-, nek- en gewrichtsklachten.

 

----------------------------------------------
Jubileumsymposium 25 jaar MIB!

Op 21 september organiseerde het MIB dit symposium ter ere van het 25-jarig bestaan. Met in totaal 176 inschrijvingen, 4 goeie sprekers, een goeie dagvoorzitter en een mooie locatie met goede catering kunnen we terugkijken op een geslaagd feest ter ere van het jubileum. Het enige smetje op de dag was het falen van de video die getoond werd aan het begin. We doen ons best om deze video zo snel mogelijk op YouTube te zetten, zodat iedereen deze toch kan bekijken. We willen langs deze weg ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Zonder jullie inbreng kon de dag niet zo gelopen zijn zoals dat nu het geval is geweest. We zullen op de website, op Facebook en in de nieuwsbrief foto's plaatsen van het symposium zodra we deze binnen hebben.


----------------------------------------------


Hanneke Meihuizen en Henk Tempelman leggen de McKenzie Methode uit bij RTL 4

RTL 4 heeft een interview afgenomen bij Hanneke Meihuizen, voorzitter van het MIB, over wat de MDT McKenzie methode inhoud.

Verwachte cursussen
Vind een opleiding in uw buurt
Datum
Locatie
Type
Plaatsen open
 
5 - 8 okt. 2016
Amersfoort, NL
Cursus A
volgeboekt
21 - 22 okt. 2016
Delden, NL
Cursus A
30
21 okt. 2016
Antwerpen, BE
Speciale Cursussen
volgeboekt
26 - 29 okt. 2016
Amersfoort, NL
Cursus A
volgeboekt
5 nov. 2016
Antwerpen, BE
Speciale Cursussen
30
Bekijk alle cursussen