Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Opleiding

Hoe word je een geregistreerd MDT Therapeut

Back to Basics

Terug naar de cursussen

Back to Basics

23.06.18

Antwerpen

Wat was ook al weer de definitie van een derangement? Of centralisatie? Hoe zat het met no better en no worse?  Welke informatie kan je halen uit je anamnese?  Hoe schrijf je het een en ander in een elektronisch dossier? Wat waren de progression of forces?  De handvattingen? Hoe zet je baselines en hoe motiveer je de patient?

Wil je een dag weer helemaal onderdompelen in de basis van MDT?  Dan is dit de dag voor jou.

Met een interactief programma gaan we alle puntjes weer eens op de i zetten zodat je weer scherp en enthousiast naar huis gaat.

Informatie over cursuskosten

Boek cursus nu

Details

Datum & Tijd

23 Juni. 2018; 0900 - 1700

T.P.C.
Groenenborgerlaan 149
Antwerpen, B-2020
Belgium

Kosten

225€
inschrijfkosten : 50€
Cursuskosten 175€

Plaatsen beschikbaar

14 Plaatsen

Extra Informatie

Back to Basics

Profiel van de docent

Henk Tempelman

PT, Dip. MDT

Henk Tempelman is geboren en getogen in Twente. Hij studeerde af in 1992 van de academie Thim van der Laan in Utrecht. In de beginjaren combineerde hij zijn baan als professioneel zwemcoach met waarnemingen als fysiotherapeut.  In 1997 toog hij naar Engeland en Amerika om zich helemaal te richten op het vak fysiotherapie. In Engeland kwam hij in aanraking met het McKenzie systeem. Dit was voor hem een verademing. Eindelijk een systeem van behandelen welke niet claimde dat het goed was voor iedereen. Maar juist een goed afgebakend, systematisch onderzoek en behandelsysteem welke betrouwbare, voorspelbare en consistente resultaten gaf. 

Zijn enthousiasme voor McKenzie bracht hem in 2013 tot faculty van het McKenzie instituut.  Na 15 jaar heeft hij zijn particuliere praktijk verkocht en werkt hij full time op de Rugpoli in Delden, waar het classificeren middels MDT een essentieel onderdeel is van het behandelalgoritme.

Henk Tempelman

Locatie Bekijk grotere kaart

Locatie en adres

T.P.C.

Adres

T.P.C.
Groenenborgerlaan 149
Antwerpen, B-2020
Belgium