Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Opleiding

Hoe word je een geregistreerd MDT Therapeut

MDT oefendag

Terug naar de cursussen

MDT oefendag

25.02.17

Rugpoli Twente, Delden

Hoe zat het ook weer met die "Force Progression" en "Force Alternative"? Wanneer gebruik je wat? En dan zijn er ook nog een tal van "Variante" technieken. Het vinden van de juiste belastingstrategie met behulp van de juiste oefening met eventueel het gebruik van "Therapeutische Technieken" bepaalt deels het succes van MDT. Deze dag dient om je vaardigheden en klinisch redeneren te herhalen en te verscherpen met veel praktijk en ruimte voor vraag en aanbod.

Informatie over cursuskosten

Informatie over cursusopzet

Bekijk Cursus B Overzicht Boek cursus nu

Details

Datum & Tijd

25 februari. 2017; 09:00 – 17:00

Rugpoli Twente
De Eiken 3
Delden, 7491 HP
Netherlands

Kosten

225€

Plaatsen beschikbaar

25 Plaatsen

Extra Informatie

Voor meer informatie over de kosten selecteer de KOSTEN EN ACCREDITATIE pagina.

Profiel van de docent

Henk Tempelman

PT, Dip. MDT

Henk Tempelman is geboren en getogen in Twente. Hij studeerde af in 1992 van de academie Thim van der Laan in Utrecht. In de beginjaren combineerde hij zijn baan als professioneel zwemcoach met waarnemingen als fysiotherapeut.  In 1997 toog hij naar Engeland en Amerika om zich helemaal te richten op het vak fysiotherapie. In Engeland kwam hij in aanraking met het McKenzie systeem. Dit was voor hem een verademing. Eindelijk een systeem van behandelen welke niet claimde dat het goed was voor iedereen. Maar juist een goed afgebakend, systematisch onderzoek en behandelsysteem welke betrouwbare, voorspelbare en consistente resultaten gaf. 

Zijn enthousiasme voor McKenzie bracht hem in 2013 tot faculty van het McKenzie instituut.  Na 15 jaar heeft hij zijn particuliere praktijk verkocht en werkt hij full time op de Rugpoli in Delden, waar het classificeren middels MDT een essentieel onderdeel is van het behandelalgoritme.

Henk Tempelman

Locatie Bekijk grotere kaart

Locatie en adres

Rugpoli Twente

Adres

Rugpoli Twente
De Eiken 3
Delden, 7491 HP
Netherlands