... již 15 let jsme s Vámi ... - 12/9/2018

Milé kolegyně a kolegové,
děkujeme Vám, že jste přišli 5.9. slavit s námi 15 let McK I CZ. Byla to opravdu čirá radost společně sdílet něco, co nám je všem blízké. Věříme, že jsme se společně pobavili a zároveň namotivovali do další práce. Fotogalerii z akce si prohlédnete ...

zde: https://photos.app.goo.gl/o4MqX6gvnGyb1gJY8

a video z konference ze: https://www.youtube.com/watch?v=5y8rQI46G20&t=5s

Míša




 

U příležitosti 15. letého působení McK I CR se 5. září konalo neformální setkání.  "KONFERENCE". A jaký byl program?

Začátek Téma Přednášející Doba trvání
14:00 Zahájení Eva Nováková Dip. MDT  5 min
  1. blok konference moderuje Mgr. Michaela Šebelová, Cert. MDT   
14:05  Zkušenosti s akcemi pro veřejnost  Mgr. Vanda Markesová Cert. MDT  10 min
14:15 Vývoj časopisu  Romana Wolfová DiS., Cert. MDT  10 min
14:20 Pokřivení a Vzpřímení  Mgr. Michaela Šebelová Cert. MDT   10 min
14:30 McK cvičení v zubní ordinaci  Mgr. Pavla Honců (Formanová) Cert. MDT  15 min
14:45 Zkušenosti s McK od rehabilitačního lékaře  Prim. MUDr. Michal Říha  20 min
15:05  Diskuze   15 min
15:25  Přestávka - drobné občerstvení   20 min
  2. blok konference moderuje PhDr. Michaela Kotrbancová, Cert. MDT   
16:05  Zkušenosti s McK od neurologa – veselé příhody  MUDr. Jana Letáková Cert. MDT  15 min
16:20  Kazuistika – Zkušenosti s McK na Slovensku  PhDr. Michaela Kotrbancová Cert. MDT  15 min
16:35  Rozbor diagnostiky a terapie dle MDT – kazuistika  Eva Nováková Dip. MDT  30 min
17:05  Studium Dip. MDT  Mgr. et Mgr. Miroslav Kolář Dip. MDT  15 min
17:20  McKenzie u dětí  MUDr. Radovan Hudák  10 min
17:30  Skupinový kvíz  Eva Nováková Dip. MDT  15min
17:45  Závěrečná diskuze     
od cca 18:00 Oslava, hlavní občerstvení