Nyheder

02
apr. 2017

MDT & ADVANCED EXTREMITIES in Sweden with Scott Herbowy

Avanceret ekstremitetskursus til april i Sverige medInternational Senior Instructor Scott Herbowy (Austin, TX)

Læs mere

30
mar. 2017

Opdatering af terapeutlisten

Lige i tiden opdaterer vi vores database på www.mckenzie.dk - vi beder derfor alle Credential- og Dip.-terapeuter om at tjekke deres oplysninger på hjemmesiden. Husk man skal være medlem af DSMDT for at være på listen. 

Læs mere

24
mar. 2017

Spine Congress, 50 års jubilæum - MT

Vi har lovet at lave lidt støj for vores kollegaer og kammerater ovre i MT/MF. Der er masser af spændende talere på programmet. Se nedenfor. 

Læs mere

18
mar. 2017

Temadag og Generalforsamling 2017

Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi indbyder til gratis Temadag og Generalforsamling lørdag den den 18. marts 2017.

Læs mere

18
mar. 2017

Beskrivelse af temadag 2017

Kender du det, at du klassificerer din patient med fx derangementsyndrom og oplyser patienten om, at prognosen er god. Du sender patienten hjem med relevant information og essentiel selv-behandling og tænker ”simpelt og hurtigt at løse”.Det viser sig så, at patienten ikke responderer, som forventet, og forløbet begynder hurtigt at...

Læs mere

18
mar. 2017

Generalforsamling 2017 (efter Temadagen)

Indkaldelse til Generalforsamling:Dagsorden:1.     Valg af dirigent. 2.     Formandens beretning om Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi´s virksomhed i det   forløbne år. 3.     Fastsættelse af kontingent 4.     Fremlæggelse af revisors årsberetning samt det reviderede regnskab til godkendelse, herunder bestyrelsens forslag til fordeling af årets overskud. 5.     Indkomne forslag. 6.     Valg af bestyrelsesmedlemmer. 7.     Valg af suppleanter. 8.

Læs mere

18
mar. 2017

Evaluering af GF2017

I forbindelse med afholdelsen af temadag samt generalforsamling har vi udarbejdet et lille spørgeskema.Vi opfordrer alle deltagende til at svare, så temadagen kan blive endnu bedre næste år :-) 

Læs mere

31
dec. 2016

13
sep. 2016

MDT-forms.com lukker ned

MDT-forms.com vil d. 1 oktober lukke ned. Siden har i flere år givet fysioterapeuter mulighed for elektronisk at udfylde og gemme MDT skemaer. Vi har i Dansk Selskab for MDT været i dialog med Mibit, som havde skabt MDT forms. Grunden til lukningen skyldes først og fremmest at MDT-forms i...

Læs mere

09
sep. 2016

Nyuddannede har mulighed for Trainee-ordninger

Vidste du, at du som nyuddannet fysioterapeut har mulighed for at komme i en Traineeordning, hvor du vil kan få op til to MDT kurser betalt. 

Læs mere