Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Uddannelse

Bliv en bedre fysioterapeut

Part A - The Lumbar Spine (Aarhus marts)

Tilbage til kursus

Part A - The Lumbar Spine (Aarhus marts)

08.03.19 - 10.03.19

Fysioterapeutisk Specialistteam, Risskov

Kurset fokuserer på MDT i relation til lumbal columnaDu vil på kurset blive introduceret til MDT som en klinisk ræsoneringsmetode. 
Dette kursus præsenterer MDT metodens overordnede strategier, når de bruges til undersøgelse, test, håndtering og behandling. Gennem elektronisk prækursusmateriale, forskellige undervisningsmetoder og patientdemonstrationer bliver MDT klassifikationssystem beskrevet i detaljer. Systematisk test og undersøgelse for at etablere en diagnose vil blive gennemgået teoretisk og praktisk. Egnede og målrettede håndterings/behandlingsstrategier vil blive skitseret og øvet med hovedvægten lagt på patientens selv-behandlingsprocedurer. Teorien vil blive koblet til klinisk hverdag, og muligheder og begrænsninger vil blive gennemgået og illustreret gennem patientdemonstrationer og opfølgning på disse.

Se Part A Overblik Book kursus nu

Detaljer

Dato & tid

Start: 0815 Fredag
Slut: 1700 Søndag

Fysioterapeutisk Specialistteam
Ådalsvej 27
8240 Risskov
Denmark

Pris

5350 kr. for medlemmer og 5850 kr. for ikke medlem

Pladser ialt (medlemmer har fortrinsret)

32 Pladser

Mere Information

Deadline for registrering - 24.01.19

Underviser profil

Simon Simonssen (MI Danmark)

PT, Dip. MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut og fik sin fysioterapi autoristation i 1997 fra Fysioterapiskolen i Odense, Danmark. (nu University College Lillebælt) Som nyuddannet blev han hurtigt interesseret i McKenzie metoden for Mekanisk Diagnose og Terapi og i 2003 tog han til Austin, Texas for at få hans Dip. MDT. Simon har arbejdet i privat praksis uafbrudt i 15 år. I 2012 skiftede han arbejdsplads til en tværfaglig smerteklinik, hvor han bruger MDT som sin primære undersøgelse og behandlings værktøj. Han har også fortsat med at se patienter i sin egen private praksis. Han er en Instructor for McKenzie Institute International og underviser på kurser både i Danmark og i Norge.

Mødested Se større kort

Mødested og adresse

Fysioterapeutisk Specialistteam

Adresse

Fysioterapeutisk Specialistteam
Ådalsvej 27
8240 Risskov
Denmark