Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Uddannelse

Bliv en bedre fysioterapeut

Part B - Cervical and Thoracic Spine (Fyn)

Tilbage til kursus

Part B - Cervical and Thoracic Spine (Fyn)

27.09.18 - 30.09.18

Kurset fokuserer på MDT i relation til cervical og thoracal columnaDu vil på kurset videreudvikle dine evner til at bruge MDT som en klinisk ræsoneringsmetode.
 
Dette kursus præsenterer MDT metodens overordnede strategier, når de bruges til undersøgelse, test, håndtering og behandling af cervical- og thoracal columna. Gennem forskellige undervisningsmetoder og patientdemonstrationer bliver MDT klassifikationssystem beskrevet i detaljer. Systematisk test og undersøgelse for at etablere en diagnose vil blive gennemgået teoretisk og praktisk.
Egnede og målrettede håndterings/behandlingsstrategier vil blive skitseret og øvet med hovedvægten lagt på patientens selv-behandlingsprocedurer. Teorien vil blive koblet til klinisk hverdag og muligheder og begrænsninger vil blive gennemgået og illustreret gennem patientdemonstrationer og opfølgning på disse.
Se Part B - Overview Book kursus nu

Detaljer

Dato & tid

ADG Fysioterapi
Rugårdsvej 23
5000 Odense C
Denmark

Pris

5350 kr. for medlemmer og 5850 kr. for ikke medlem
Det koster 500,- af blive medlem af DSMDT.

Pladser ialt (medlemmer har fortrinsret)

32 Pladser

Mere Information

Deadline for registrering - 27.08.18

Underviser profil

Simon Simonssen (MI Danmark)

PT, Dip. MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut og fik sin fysioterapi autoristation i 1997 fra Fysioterapiskolen i Odense, Danmark. (nu University College Lillebælt) Som nyuddannet blev han hurtigt interesseret i McKenzie metoden for Mekanisk Diagnose og Terapi og i 2003 tog han til Austin, Texas for at få hans Dip. MDT. Simon har arbejdet i privat praksis uafbrudt i 15 år. I 2012 skiftede han arbejdsplads til en tværfaglig smerteklinik, hvor han bruger MDT som sin primære undersøgelse og behandlings værktøj. Han har også fortsat med at se patienter i sin egen private praksis. Han er en Instructor for McKenzie Institute International og underviser på kurser både i Danmark og i Norge.

Mødested Se større kort

Mødested og adresse

ADG Fysioterapi

Adresse

ADG Fysioterapi
Rugårdsvej 23
5000 Odense C
Denmark