Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Uddannelse

Bliv en bedre fysioterapeut

Part C – Advanced Lumbar Spine & Extremities – Lower Limb

Tilbage til kursus

Part C – Advanced Lumbar Spine & Extremities – Lower Limb

14.09.17 - 17.09.17

Fysioterapeutisk Specialistteam, Risskov

Kurset fokuserer på MDT i relation til lumbal columna og underekstremiteterneDu vil på kurset arbejde med MDT som en klinisk ræsoneringsmetode på et avanceret niveau.

Dette kursus præsenterer MDT metodens strategi i detaljer, når de bruges til undersøgelse, test, håndtering og behandling. Gennem forskellige undervisningsmetoder og patientdemonstrationer bliver MDT klassifikationssystemet illustreret og øvet. Systematisk testning og undersøgelse for at etablere diagnose vil blive diskuteret og øvet.

Målrettede og egnede håndterings/behandlingsstrategier vil blive diskuteret og øvet med vægten lagt på patientens selv-behandlingsprocedurer og terapeutteknikker. Teorien vil blive koblet til klinisk hverdag og muligheder og begrænsninger vil blive gennemgået og illustreret gennem patientdemonstrationer og opfølgning på disse.

Book kursus nu

Detaljer

Dato & tid

Start: Torsdag d. 14 september 2017
Slut: Søndag d. 17 september 2017

Fysioterapeutisk Specialistteam
Ådalsvej 27
8240 Risskov
Denmark

Pris

5250 kr. for medlemmer og 5750 kr. for ikke medlem

Pladser ialt (medlemmer har fortrinsret)

24 Pladser

Mere Information

Deadline for registrering - 14. juli 2017

Underviser profil

Simon Simonssen (MI Danmark)

PT, Dip. MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut og fik sin fysioterapi autoristation i 1997 fra Fysioterapiskolen i Odense, Danmark. (nu University College Lillebælt) Som nyuddannet blev han hurtigt interesseret i McKenzie metoden for Mekanisk Diagnose og Terapi og i 2003 tog han til Austin, Texas for at få hans Dip. MDT. Simon har arbejdet i privat praksis uafbrudt i 15 år. I 2012 skiftede han arbejdsplads til en tværfaglig smerteklinik, hvor han bruger MDT som sin primære undersøgelse og behandlings værktøj. Han har også fortsat med at se patienter i sin egen private praksis. Han er en Instructor for McKenzie Institute International og underviser på kurser både i Danmark og i Norge.

Mødested Se større kort

Mødested og adresse

Fysioterapeutisk Specialistteam

Adresse

Fysioterapeutisk Specialistteam
Ådalsvej 27
8240 Risskov
Denmark