Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Undervisning

McKenzie Instituttets fakultetsmedlemmer er i verdensklasse i MDT

Part B – Cervical og Thorakal Columna

Tilbake til kursus

Part B – Cervical og Thorakal Columna

20.09.19 - 22.09.19

Porsgrunn

Dette 28 timers kurset presenterer de teoretiske aspekter og konsepter av Mekanisk Diagnostikk og Terapi, som blir brukt til undersøkelse og behandling av pasienter med nakke, øvre rygg og relatert referert smerte.

Part B er delt i en online-del (ca en dag) og tre vanlige kursdager. På den måten får kursdeltakerne en innføring i teorien og tankesettet før selve kursstarten og man kan holde kurset på et høyere nivå enn tidligere.

Gjennom forelesning og pasient demonstrasjoner blir derangement, dysfunksjon og postural syndrom beskrevet i detalj og passende behandlingsstrategier for de tre syndromer blir skissert opp med fokus på selvbehandlingsprosedyrer.  

Den kliniske effekt av og begrensninger ved bruk av Mekanisk Diagnostikk og Terapi på cervikal og thorakal columna blir illustrert ved hjelp av follow-up pasient demonstrasjoner.

Book et kurs nå

Informasjon

Dato og tidspunkt

Start 08.30 Fredag 20. september 2019.
Slutt 17.00 Søndag 22. september 2019

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway

Pris

5990,-

Tilgjengelige plasser

20 Plasser

Ytterligere informasjon

Studentpris / repetisjon: 3500,-

Påmeldingsfrist: 20. august 2019

Etter påmeldingen på hjemmesiden vil du motta en epost med praktisk informasjon og en faktura. Når fakturaen er betalt er du sikret plass på kurset.

Betaling er bindende fra 1 måned før kursstart, ved avlysning fra kursdeltaker etter dette vil ikke kursavgiften refunderes. Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi kan endre kurs tilbud ved; endring i mulighet for leie av lokaler; behov / etterspørsel fra deltagere; endring av kurs dato mht. tilgjengelighet av lærer. IMDT Norge utsetter/avlyser kurstilbud hvis det ikke er tilstrekkelig antall deltagere når påmeldingsfristen har gått ut. Penger som er betalt som kursavgift blir i så fall tilbakebetalt.

Instruktør profil

Simon Simonsen (MI Norge)

PT, Dip.MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut med eksamen fra Fysioterapi Skolen i Odense, Danmark 1997 ( University College Lillebælt). Som nyutdannet fysioterapeut ble han raskt interessert i McKenzie Metoden for Mekanisk Diagnostikk og Terapi og valgte å spesialisere seg innenfor metoden. I 2003 dro han til Austin, Texas for å fullføre diplomutdannelsen i McKenzie metoden - Dip. MDT. Simon har jobbet i privat praksis sammenhengende i 15 år. I 2012 begynte han å jobbe på en tverrfaglig smerteklinikk, hvor han bruker MDT som sitt primære undersøkelses og behandlings verktøy i forbindelse med kroniske smertepasienter. Han tar fortsatt i mot pasienter i sin egne private praksis. Han er godkjent instruktør fra McKenzie Institute International og underviser kurs både i Danmark og Norge.

Instruktør profil

Tomm Alexander Østlie

PT, Dip. MDT

Instruktør - IMDT 

Tomm Alexander Østlie er fysioterapeut med Diplomutdannelse i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT). Han er eier av en tverrfaglig klinikk i Porsgrunn og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i over 10 år. Han fikk interessen for MDT i forbindelse med sin fysioterapiutdannelse i Århus, Danmark fra 2003 til 2006, og fant i senere tid MDT til å være den mest effektive i behandling av muskel- og skjelettlidelser i hans private praksis. I 2008 gjennomførte han eksamen i MDT (cert.MDT) etter kursrekke A til E, og  i 2012 dro han til Austin Texas for å fullføre praktiske delen av diplomutdannelsen i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT) fra University of Dundee, Skottland. Tomm er nå under utdannelse til å bli Norges første instruktør i Mekanisk Diagnostikk & Terapi, og holder kurs i Norge sammen med sin mentor Simon Simonsen, fysioterapeut, Dip.MDT.

Sted Se større kart

Sted og adresse

Porselensklinikken AS

Adresse

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway