Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Undervisning

McKenzie Instituttets fakultetsmedlemmer er i verdensklasse i MDT

Part D - Avansert Cervikal & Thorakal Columna & Overekstremiteter

Tilbake til kursus

Part D - Avansert Cervikal & Thorakal Columna & Overekstremiteter

13.06.19 - 16.06.19

Porsgrunn

På denne 28 timers workshopen vil teorien bak og den praktiske bruk av Mekanisk Diagnostikk og Terapi på cervikal og thorakal columna bli diskutert og vurdert.

Problemløsning, reflektiv læring og klinisk resonneringsaktiviteter er noen av verktøyene som blir brukt for å gjøre deltakerne skarpere på undersøkelsen, klassifikasjonen, differensial diagnostikk og behandling av pasienter med symptomer i forbindelse med cervikal eller thorakal columna.

Praktiske økter under workshoppen gir deg mulighet til å øve og forbedre pasient teknikkene og  de manuelle terapeut teknikkene for cervikal og thorakal columna.

Teori og praksis i bruk av MDT for symptomer i overekstremitetene blir presentert. Undervisning, pasientdemonstrasjoner og praktiske eksempler brukes for å demonstrere de karakteristikkene som finnes for syndromene i overekstremitetene og behandlingen av disse.

Se Part D Oversikt Book et kurs nå

Informasjon

Dato og tidspunkt

Start 0830 torsdag 13. juni 2019
Slutt 1700 søndag 16. juni 2019

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway

Pris

5990,-

Tilgjengelige plasser

20 Plasser

Ytterligere informasjon

Studentpris / repetisjon: 3500,-

Påmeldingsfrist: 13. april 2018.

Etter påmeldingen på hjemmesiden vil du motta en epost med praktisk informasjon og en faktura. Når fakturaen er betalt er du sikret plass på kurset.

Betaling er bindende fra 1 måned før kursstart, ved avlysning fra kursdeltaker etter dette vil ikke kursavgiften refunderes. Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi kan endre kurs tilbud ved; endring i mulighet for leie av lokaler; behov / etterspørsel fra deltagere; endring av kurs dato mht. tilgjengelighet av lærer. IMDT Norge utsetter/avlyser kurstilbud hvis det ikke er tilstrekkelig antall deltagere når påmeldingsfristen har gått ut. Penger som er betalt som kursavgift blir i så fall tilbakebetalt.

Instruktør profil

Simon Simonsen (MI Norge)

PT, Dip.MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut med eksamen fra Fysioterapi Skolen i Odense, Danmark 1997 ( University College Lillebælt). Som nyutdannet fysioterapeut ble han raskt interessert i McKenzie Metoden for Mekanisk Diagnostikk og Terapi og valgte å spesialisere seg innenfor metoden. I 2003 dro han til Austin, Texas for å fullføre diplomutdannelsen i McKenzie metoden - Dip. MDT. Simon har jobbet i privat praksis sammenhengende i 15 år. I 2012 begynte han å jobbe på en tverrfaglig smerteklinikk, hvor han bruker MDT som sitt primære undersøkelses og behandlings verktøy i forbindelse med kroniske smertepasienter. Han tar fortsatt i mot pasienter i sin egne private praksis. Han er godkjent instruktør fra McKenzie Institute International og underviser kurs både i Danmark og Norge.

Instruktør profil

Tomm Alexander Østlie

PT, Dip. MDT

Instruktør - IMDT 

Tomm Alexander Østlie er fysioterapeut med Diplomutdannelse i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT). Han er eier av en tverrfaglig klinikk i Porsgrunn og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i over 10 år. Han fikk interessen for MDT i forbindelse med sin fysioterapiutdannelse i Århus, Danmark fra 2003 til 2006, og fant i senere tid MDT til å være den mest effektive i behandling av muskel- og skjelettlidelser i hans private praksis. I 2008 gjennomførte han eksamen i MDT (cert.MDT) etter kursrekke A til E, og  i 2012 dro han til Austin Texas for å fullføre praktiske delen av diplomutdannelsen i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT) fra University of Dundee, Skottland. Tomm er nå under utdannelse til å bli Norges første instruktør i Mekanisk Diagnostikk & Terapi, og holder kurs i Norge sammen med sin mentor Simon Simonsen, fysioterapeut, Dip.MDT.

Sted Se større kart

Sted og adresse

Porselensklinikken AS

Adresse

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway