McKenzie Institute Benelux

De McKenzie Methode® van Mechanische Diagnose en Therapie®

Deze methode kenmerkt zich door een actieve patiënt-betrokkenheid en wordt  door therapeuten over de hele wereld gebruikt voor het beoordelen, behandelen, informeren en motiveren van patiënten met rug-, nek- en gewrichtsklachten.

----------------------------------------------

Afscheid voorzitter en vacature Penningmeester

Per 1 januari 2019 heeft Hanneke Meihuizen de voorzittershamer neergelegd. Hanneke heeft twee termijnen van 4 jaar als voorzitter gediend, waar we haar zeer dankbaar voor zijn. We hebben op gepaste wijze afscheid genomen tijdens de eerste bestuursvergadering in 2019. Hanneke kreeg als bedankje een gouden voorzittershamer. Zij was een bevlogen voorzitter die veel nieuwe en frisse ideeën had en iedereen in beweging hield. We zullen haar missen, maar gelukkig blijft ze op de achtergrond actief om de link met het McKenzie Institute International te bewaken.

Wilco Meijne (huidig penningmeester) neemt de voorzittershamer over van Hanneke voor de komende 4 jaar. Daarmee komt de positie van penningmeester vrij en daar zoeken we iemand voor.

BEN JIJ DIEGENE? Zie hier de vacature. 

----------------------------------------------

Incompanycursussen

Net als in 2017 verzorgen we ook in 2018 weer een drietal incompanycursussen voor de organisatie Fysiotopics. Dit zijn besloten cursussen die alleen toegankelijk zijn voor leden van Fysiotopics. Dit jaar geven we een A-, een B- en een C-cursus die allemaal vol zitten met ongeveer 20 deelnemers. 

Wilt u ook een incompanycursus geven voor een netwerk waarin u werkzaam bent? Wilt u met een aantal praktijken samen een cursus in uw regio organiseren? Er is veel mogelijk! 

Mocht u interesse hebben of vragen hier omtrent, neem dan contact op met:

voor België: secretaris@mckenzie.be
voor Nederland:  secretaris@mckenzie.nl


Hanneke Meihuizen en Henk Tempelman leggen de McKenzie Methode uit.

Hanneke Meihuizen, voorzitter van het MIB, werd geïnterviewd en legt uit wat de MDT McKenzie methode inhoud.

Verwachte cursussen
Vind een opleiding in uw buurt
Datum
Locatie
Type
Plaatsen open
 
13 - 14 sep. 2019
Antwerpen, BE
Cursus C
18
4 - 5 okt. 2019
Delden, NL
Cursus A
25
9 okt. 2019
Nieuwegein, NL
150
1 - 2 nov. 2019
Nieuwegein, NL
Cursus B
28
14 - 15 nov. 2019
Tilburg, NL
Masterclass MUR
30
Bekijk alle cursussen