Nyheter/MDT i media

30
jan. 2019

IMDT utvider kurstilbud

Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi vil satse på å utvide kurstilbudet i årene som kommer. Vi vil sette opp flere Part A og B for å kunne få flere gjennom til Part C og D som er nødvendige for å ta eksamen.

Les mer

20
okt. 2016
Første kurs med online modul gjennomført med suksess!

Første kurs med online modul gjennomført med suksess!

Sist helg gjennomførte Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi sitt første kurs med online modul. Tilbakemeldingene var jevnt over veldig gode på dette nye modulet. En liten spørrerunde kunne også avdekke at kursdeltakerne gjerne ville benyttet seg av den muligheten igjen.Online modulet er designet for å kunne være en teoretisk...

Les mer

08
nov. 2015

13. Internasjonale Konferanse i Mekanisk Diagnostikk og Terapi - København 3.-6. september 2015

Over 500 deltakere fra hele verden var tilstede under de tre dagene den tverrfaglige konferansen ble holdt. Foredragsholderne på konferansen var blant annet Dr. Jeremy Lewis, Dr. Hanne Albert, Hans van Heilvoirt og Theresa Holmgren. Dagen før konferansen ble også avholdt en workshop ”MDT the Athlete”, med over 90 fornøyde deltakere.

Les mer

04
mai 2015

Siste MDT World Press Nyhetsbrev ute nå!”

Det siste nyhetsbrevet fra MDT World Press er nå tilgjengelig for deg. Et bredt spekter med artikler skrevet av våre erfarne MDT terapeuter som bringer deg siste nytt og andre observasjoner fra MDT verdenen!

Les mer