Company Logo
Internet Explorer

Sorry! Your browser is not supported.

To view this site you can download a newer version of Internet Explorer.

Undervisning

McKenzie Instituttets fakultetsmedlemmer er i verdensklasse i MDT

Part A - Lumbal Columna

Tilbake til kursus

Part A - Lumbal Columna

08.02.19 - 10.02.19

Porselensklinikken

Part A er den første delen i utdannelsesforløpet til Mekanisk Diagnostikk & Terapi ad modum McKenzie. I denne delen presenteres de grunnleggende teoretiske aspekter og konsepter av Mekanisk Diagnostikk og Terapi, som blir brukt til undersøkelse og behandling av pasienter med korsryggsmerte og relatert referert smerte.

Part A er delt i en online-del (ca en dag) og tre vanlige kursdager. På den måten får kursdeltakerne en innføring i teorien og tankesettet før selve kursstarten og man kan holde kurset på et høyere nivå enn tidligere.

Gjennom forskjellige undervisningsmetoder og pasientdemonstrasjoner blir MDT’s klassifikasjonssystem beskrevet i detaljer. Systematisk test og undersøkelse for å etablere en diagnose vil bli gjennomgått teoretisk og praktisk. Egnede og målrettede håndterings/behandlingsstrategier vil bli skissert opp og øvd med hovedvekt lagt på pasientens selv-behandlingsprosedyrer. Teorien vil bli koblet til klinisk hverdag, og muligheter og begrensninger for metoden vil bli gjennomgått og illustrert gjennom pasientdemonstrasjoner og oppfølgning på disse.

 

Se Part A Oversikt Book et kurs nå

Informasjon

Dato og tidspunkt

Start 08.30 fredag 8. februar 2019
Slutt 1700 søndag 10. februar 2019

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway

Pris

5990,-
Studentpris / repetisjon: 3500,-

Tilgjengelige plasser

13 Plasser

Ytterligere informasjon

Påmeldingsfrist: 8. januar 2019

Kurset er åpent for 3. års/turnus fysioterapistudenter.

Etter påmeldingen på hjemmesiden vil du motta en epost med praktisk informasjon og en faktura. Når fakturaen er betalt er du sikret plass på kurset.

Betaling er bindende fra 1 måned før kursstart, ved avlysning fra kursdeltaker etter dette vil ikke kursavgiften refunderes. Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi kan endre kurs tilbud ved; endring i mulighet for leie av lokaler; behov / etterspørsel fra deltagere; endring av kurs dato mht. tilgjengelighet av lærer. McKenzie Norge utsetter/avlyser kurstilbud hvis det ikke er tilstrekkelig antall deltagere når påmeldingsfristen har gått ut. Penger som er betalt som kursavgift blir i så fall tilbakebetalt.

Instruktør profil

Simon Simonsen (MI Norge)

PT, Dip.MDT

Simon Simonsen er fysioterapeut med eksamen fra Fysioterapi Skolen i Odense, Danmark 1997 ( University College Lillebælt). Som nyutdannet fysioterapeut ble han raskt interessert i McKenzie Metoden for Mekanisk Diagnostikk og Terapi og valgte å spesialisere seg innenfor metoden. I 2003 dro han til Austin, Texas for å fullføre diplomutdannelsen i McKenzie metoden - Dip. MDT. Simon har jobbet i privat praksis sammenhengende i 15 år. I 2012 begynte han å jobbe på en tverrfaglig smerteklinikk, hvor han bruker MDT som sitt primære undersøkelses og behandlings verktøy i forbindelse med kroniske smertepasienter. Han tar fortsatt i mot pasienter i sin egne private praksis. Han er godkjent instruktør fra McKenzie Institute International og underviser kurs både i Danmark og Norge.

Instruktør profil

Tomm Alexander Østlie

PT, Dip. MDT

Instruktør – IMDT (Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi)

Tomm Alexander Østlie er fysioterapeut med Diplomutdannelse i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT). Han er eier av en tverrfaglig klinikk i Porsgrunn og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut siden 2006. Han fikk interessen for McKenzie metoden i Mekanisk Diagnostikk og Terapi i forbindelse med sin fysioterapiutdannelse i Århus, Danmark. I senere tid fant han MDT til å være det mest effektive i behandling av muskel- og skjelettlidelser i hans private praksis. I 2008 gjennomførte han eksamen i MDT (cert.MDT) etter kursrekke A til E, og i 2012 dro han til Austin, Texas for å fullføre den praktiske delen av diplomutdannelsen i Mekanisk Diagnostikk og Terapi (Dip.MDT) hvorav teoridelen var fra Universitetet i Dundee, Skottland. Tomm er godkjent instruktør fra The McKenzie Institute International (MII).

Sted Se større kart

Sted og adresse

Porselensklinikken AS

Adresse

Porselensklinikken AS
Porselensvegen 8
3920 Porsgrunn
Norway